Futbol dünyasını şoke eden cinayet! Futbolcuya mermi yağdırdılar

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler
Futbol dünyasını şoke eden cinayet! Futbolcuya mermi yağdırdılar

Peru futbolunun yetiştirdiği önemli futbolculardan biri olan Henry Colan, bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Sport Boys, Sporting Cristal, Alianza Atletico ve Ayacucho FC gibi kulüplerin formasını giyen Perulu futbolcu Henry Colan, bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Peru liginde birçok takımda forma giyen futbolcu Henry Colan, Barrios Altos'taki bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Vücuduna 6 mermi isabet eden Colan 41 yaşındaydı. Peru'da haber şok etkisi yarattı.

RPP Radyosu ve Latina Television'un polis kaynaklarına dayandırdığı habere göre saat 18:00 civarında meydana gelen saldırıda kimliği belirsiz saldırganlar Henry Colan'a mermi yağdırdı. Vücuduna 6 isabet alan eski futbolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GENÇ TAKIMI ÇALIŞTIRIYORDU

Kariyeri boyunca birçok takımın formasını giyen Henry, Cesar Vallejo takımında jübilesini yapmıştı. Öncesinde Sport Boys, Sporting Cristal, Alianza Atletico, Total Chalaco, San Marcos ve Ayacucho FC takımlarında da boy gösterdi.

Henry Colan futbolu bıraktıktan sonra en son olarak Sport Boys'un genç takımının teknik direktörlüğünü yapıyordu.

Club Sport Boys'tan yapılan açıklamada "Eski oyuncumuz ve 2011 yaş kategorisinin teknik direktörü Henry Colan'ın vefatını üzüntüyle bildiriyoruz. En içten başsağlığı dileklerimizi iletiyor ve kendisi için dua ediyoruz" denildi.

13 Mart 1982 Lima doğumlu olan Henry Colan, 1,64 boyundaydı ve sağ kanatta oynuyordu. Tüm kariyeri boyunca 26 gol atıp 48 asist yapmıştı.

2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler

Kaynak: Haber Global TV