Florentino Perez'in transfer planı ortaya çıktı, Brahim Diaz ya da Arda Güler'den biri 50 milyona satılacak

Haber Merkezi
Real Madrid transfer haberleri Arda Güler İspanya La Liga
Florentino Perez'in transfer planı ortaya çıktı, Brahim Diaz ya da Arda Güler'den biri 50 milyona satılacak

Real Madrid diğer takımların aksine transferlerini çok daha önceden halledip yaz dönemini sakin geçiriyor. Kulüp başkanı Florentino Perez, 2025/26 sezonu için de planlamaları yaptı. Kimlerin geleceği kimlerin gideceği şimdiden belli oldu.

Katalan basınından E-Noticies'in haberine göre 77 yaşındaki Perez, Real Madrid'in zirvede kalmaya deva etmesi takviyeleri belirledi.

Ocak ayına kadar herhangi bir hamle yapılmayacak. Ancak sonrasında tufan yaşanacak.

Florentino Perez öncelikle Arda Güler ve Brahim Diaz'ın aynı pozisyon için yarıştığını ve bu iki oyuncunun birden oynayamayacağını kabullendi. Zaten pozisyonun ana sahibi Bellingham'ken, iki çok iyi oyuncunun yedekte olması takımda sıkıntıya neden oluyor. Herkesin dakika alamayacağına kanaat getiren Perez, Brahim Diaz-Arda Güler ikilisinden birini satmaya karar verdi. İspanyol başkan bu transferden en az 50 milyon euro gelir bekliyor.

Perez buradan gelecek gelirle orta sahaya takviye yapmak istiyor. Tchouameni'den halen şüpheleri olan Perez'in niyeti Manchester City'den Rodri'yi takıma kazandırmak.

Haberde Perez'in henüz kesin kararını vermediği öncelikle Rodri'nin transferinin olasılığını araştırdığı ve buna göre Brahim - Arda ikilisinden birini satmaya karar vereceği öğrenildi.