Flamengo yeni hocayı resmen açıkladı! Jesus'un ses kaydı olay olmuştu...

Jorge Jesus Fenerbahçe
Flamengo yeni hocayı resmen açıkladı! Jesus'un ses kaydı olay olmuştu...

Flamengo, Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli'yi teknik direktörlük koltuğuna getirdiğini resmen duyurdu. Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus'un adı da Flamengo'yla geçiyordu. Jesus'un Flamengo ile görüşmesine dair ses kaydı da olay yaratmıştı.

Brezilya Ligi takımlarından Flamengo, Vitor Pereira'nın ardından yeni hocasını resmen açıkladı.Kulüpten yapılan açıklamada, Sevilla ile yollarını ayıran Jorge Sampaoli'nin 31 Aralık 2024'e kadar teknik direktörlük koltuğunda oturacağı ifade edildi.

JESUS'UN SES KAYDI OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan ve büyük sansasyon yaratan Jorge Jesus'un bir gazeteciyle yaptığı konuşmanın ses kaydında Flamengo cephesinden Fenerbahçe'den hemen ayrılması yönünde teklif geldiğini ancak bunu yapamayacağına ilişkin ifadeler yer aldı. İşte Jesus'un o sözleri:

"Günaydın dostum! Türkiye saat sabah 10, Brezilya ile aramızda 6 saat fark var. Brezilya'da neden çok para istediğimi ve benimle anlaşmaya varamadıklarını söylüyorlar bilmiyorum. Bunun amacı nedir bilmiyorum ama gerçek şu ki Marcos Braz benimle Flamengo hakkında konuştu. Marcos Braz, Fenerbahçe'den hemen ayrılmamı istedi, ben ise bunu yapamayacağımı ilettim. Biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim."

Kaynak: Haber Global TV

Jorge Jesus Flamengo Jorge Sampaoli fenerbahçe