Filenin Sultanları'nın son kurbanı İsveç

Filenin Sultanları Voleybol
Filenin Sultanları'nın son kurbanı İsveç
FOTOĞRAF: AA

Voleybol Milletler Ligi'nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, CEV Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında İsveç'i 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

A Milli Voleybol Takımı, Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ortaklaşa düzenlediği CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında İsveç ile karşı karşıya geldi.

Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda da mutlu sona ulaşma istiyor.

Costello Salonu'nda oynanan karşılaşmada Ay-yıldızlılar, İsveç'i 25-22, 25-18 ve 25-13'lük setlerle 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı-beyazlılarda Melissa Vargas 19, Ebrar Karakurt 12 ve Zehra Güneş de 12 sayı kaydederek galibiyeti getiren isimler oldu.

VARGAS REKOR KIRDI

Melissa Vargas, İsveç karşısında kullandığı servisle Tijana Boskovic'e ait (111.4 km/h) "kadınlarda en hızlı servis" rekorunu 112 km/h ile kırdı.

Milli takımımız gruptaki 2. maçında 20 Ağustos Pazar günü TSİ 21.00'de Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Kaynak: Haber Global TV

Filenin Sultanları Voleybol Avrupa Şampiyonası A Milli Kadın Voleybol Takımı Almanya Türkiye-İsveç Maçı İsveç Azerbaycan Melissa Vargas