Filenin Sultanları yurda döndü! Antrenör Daniele Santarelli: Dünyada bir numarayız

Spor haberleri Filenin Sultanları Voleybol İstanbul İstanbul Havalimanı

2023 FIVB Milletler Ligi’nde Çin’i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız için Türk Hava Yolları (THY) uçağı ile İstanbul'a geldi.

2023 FIVB Milletler Ligi’nde şampiyon olan Filenin Sultanları, Türk Hava Yolları (THY) uçağı ile İstanbul'a geldi.

Filenin Sultanları, İstanbul Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Havalimanında açıklamalarda bulunan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Avrupa Şampiyonası ve olimpiyatlar yeni hedefimiz. Tarihimizde ilk defa dünya sıralamasında 1. sıraya geldik. Yeni koçumuza, kaptanımıza, hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Antrenör Daniele Santarelli ise, "Gerçekten çok mutluyuz. İnanılmaz bir atmosfer var burada. Federasyonumuza, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun, bunun tadını çıkaracağız. Dünyada bir numarayız." ifadelerini kullandı.

Kaptan Eda Dündar Erdem ise, "Bizi şampiyonluğa inandıran bir Koç, takım, federasyon. Çok mutlu ve gururluyum. Bu başarı Türk voleybolunu tarihe kazıdı. Bu bizim başarımızın çıkış noktası. Bu hikayede benim de adımın olması mutluluk verici. Olimpiyatlar ve Avrupa şampiyonasında yeni hedeflerimiz var. Sosyal medyada sürekli destek mesajları alıyoruz. Tüm mesajları bize geçti. Birlikte başardık, birlikte kazandık. Hepinize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Filenin Sultanları A Milli Kadın Voleybol Takımı Türk Hava Yolları İstanbul