Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşıyor

Filenin Sultanları Voleybol
Filenin Sultanları Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşıyor

A Milli Kadın Voleybol Milli Takımımız, Milletler Ligi'nin 2. haftasındaki son karşılaşmasında bugün Dominik Cumhuriyeti ile kozlarını paylaşacak.

2023 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde mücadele eden Voleybol Milli Takımımız, ikinci haftadaki son maçında bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Zirve yarışının içinde bulunan Filenin Sultanları, turnuvanın ikinci haftasına ev sahipliği yapan Çin'de oynadığı 3 müsabakanın 2'sini kazandı.

Millilerimiz, Milletler Ligi'nde ise şu ana kadar toplamda 7 maça çıkarken, 5 müsabakada sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Turnuvada istediği sonuçları alamayan Dominik Cumhuriyeti ise 2. haftada henüz galibiyet elde edemedi. Ada ülkesi, sırasıyla Polonya ve İtalya'ya yenilmişti.

Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti, Kadınlar Milletler Ligi'nde 4. kez kozlarını paylaşacak. Ay-yıldızlılar, geride kalan 3 maçın 2'sini kazanmayı başarmıştı.

Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasındaki karşılaşma, bugün TSİ 12.00'de başlayacak. Bu önemli müsabaka TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kaynak: Haber Global TV

voleybol Voleybol Haberleri Milletler Ligi Filenin Sultanları