Filenin Efeleri'nin başantrenörü Alberto Giuliani: "Olimpiyatlarda yer almak istiyoruz"

Voleybol Olimpiyatlar
Filenin Efeleri'nin başantrenörü Alberto Giuliani: "Olimpiyatlarda yer almak istiyoruz"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Alberto Giuliani, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nu ilk 2 sırada tamamlayarak olimpiyat vizesi almak istediklerini belirtti.

Alberto Giuliani, Japonya'da gerçekleştirilecek B Grubu maçları öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamalarda bulundu.

İlk maçta yarın Sırbistan'la karşılaşacaklarını hatırlatan Giuliani, şunları kaydetti:

"Hepimiz adına uzun ve yorucu bir yaz oldu. Avrupa Altın Ligi'yle başlayan milli takım maratonunun son bölümünde 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'ndeyiz. Karşılaşmayı oynayacağımız salonda antrenmanımızı yaptık ve hazırlıklarımızı tamamladık. Şu anda yüzde 100 hazır durumdayız. İlk maçımızda yarın Sırbistan ile karşılaşacağız. Zorlu bir maça çıkacağız. Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki yerimizi almak istiyoruz ama turnuva boyunca konsantre bir şekilde kalmalı, elemelerdeki derecemizi geliştirmeliyiz."

Filenin Efeleri, yarın sabah TSİ 07.00'de FIVB sıralamasında 9. sırada yer alan Sırbistan'la Tokyo'daki Yoyogi Ulusal Spor Salonu'nda karşılaşacak. Karşılaşma, TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Kaynak: AA

Filenin Efeleri voleybol Voleybol Haberleri Olimpiyatlar Paris 2024 Olimpiyat Oyunları