Feyyaz Uçar'dan teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Süper Lig Kasımpaşa
Feyyaz Uçar'dan teknik direktör açıklaması
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, teknik direktörlük görevi için henüz herhangi bir isimle anlaşma sağlanmadığını ve 2-3 adayla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Süper Lig'de 5 Ocak Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Ligin ilk yarısında Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay gibi isimlerle çalışan ve daha sonrasında yollarını ayıran Siyah-beyazlılarda teknik direktör arayışı da hız kazanmış durumda.

Beşiktaş'ın adı Fransız teknik adam Bruno Genesio ile Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile ciddi biçimde anılıyor.

NTV'den Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar henüz herhangi bir anlaşma olmadığını söyledi.

Feyyaz Uçar, 2-3 isimle görüşüldüğünü fakat henüz anlaşma sağlanmadığını belirterek, "Henüz teknik direktör konusunda anlaşma sağlamadık. Başkanımız bugün 2-3 aday ile görüştü. Fakat henüz anlaşma sağladığımız bir teknik direktör yok" ifadelerini kullandı.