Fernando Santos: "Sahaya ölmeye çıkmalıyız"

HaberGlobal.com.tr
Fernando Santos Beşiktaş Süper Lig
Fernando Santos: "Sahaya ölmeye çıkmalıyız"
Fotoğraf: AA

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada "Sahaya ölmeye çıkmalıyız" dedi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ve teknik ekibi için başkan Hasan Arat’ın  katılımıyla Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, takımın yeni teknik direktörü Fernando Santos'a "Dünya kulübü Beşiktaş size, siz de Beşiktaş'a çok yakıştınız." dedi. 

Arat transferle ilgili olarak "Oyuncu boşaltmadan, yeni yabancı alma şansımız yok. Samet Aybaba önemli işler yaptı. Eric Bailly'nin 3.5 milyon Euro'luk kontratından kurtulduk. İkinci yarı ödeyeceğimiz 1.6 milyon Euro'yu sildik ve yolladık. Onana'nın 10 milyon Euro'luk bir maliyeti vardı. Satın alma opsiyonlu Marsilya'ya verdik. Chamberlain ile sakatlığını ve ne zaman oynayacağını konuşacağız. Oluşan havuz çerçevesinde transfer yapacağız." diye konuştu.

Fernando Santos: "Sahaya ölmeye çıkmalıyız" - Resim : 1

FERNANDO SANTOS: KAYBETTİĞİM ZAMAN UYUYAMAM

Daha sonra söz alan Fernando Santos şunları söyledi:

"Burayı gelmekten dolayı çok memnunum. Başkanımız ile birlikte başarılar yakalamak istiyoruz. Kulübümüzün tarihi çok iyi. Geçtiğimiz günlerde efsanevi başkan Süleyman Seba'yı andık. Kulübü ileriye taşımak istiyoruz."

"Pepe ve Ricardo Quaresma ile konuştum. Büyük bir kulübe geldiğimi söylediler. Simao ile de konuştum, onunla iyi bir ilişkim var. Hepsi beni bu kararımdan dolayı tebrik etti."

"Benim tek amacım kazanmak. Kaybettiğim zaman uyuyamam. Benim takımım her zaman kazanmak zorunda. Savaşmak, sahada her şeyinizi vermek zorundasınız. Bunu en kötü durumda bile yapmak durumundayız. Sahaya ölmeye çıkmalıyız."

"Bazı pozisyonlara oyuncu almamız lazım. Bunu çok konuşmayı seven biri değilim. Başkanımız karar verecek. Son maçları gördüm, genç oyuncuları izledim. Semih Kılıçsoy iki gol attı. Bu anlamda iyi gençler var. Onların üzerinde de çok önemli planlarımız var."

"Beşiktaş maç kazanacak. Birkaç maç kazanmak yeterli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın hedefi. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyon olmak, kupalar kazanmaktır."

"Cristiano Ronaldo'yu taktiksel bir karar alarak Dünya Kupası zamanı yedek bıraktık. Bu kararı almak zorundaydım ve doğru yaptım. Elenmeseydik, çok sıkıntı olmayacaktı. Benim için takım önemli."