Muslera'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"

Galatasaray
Muslera'dan Galatasaray taraftarını kızdıran açıklama: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Sadece 2. maçımızı kaybettik, çok da ciddiye almaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera, Galatasaray'ın deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Uruguaylı file bekçisi, "Biz kanatlar üzerinden daha çok hareket etmeye çalışırken, rakip ise orta bölgeyi daha fazla kapatabiliyordu. İlk yarıda çok iyi bir maç çıkardılar. Kendilerini geliştirmiş bir takım var karşımızda. Bunun neticesinde de iki golü attıktan sonra dayanabildiler bize karşı. Güzel bir maç çıkardılar diyebiliriz." yorumunda bulundu.

Alınan yenilgiden çok sahadaki pozitif şeylere odaklanılması gerektiğini söyleyen Muslera, "Çok kaliteli ve çok deneyimli oyuncularımız olduğunu düşünecek olursak, buradan pozitif şeyleri çıkartıp onları kendimize katmamız lazım. Sonuçta bu kaybettiğimiz ikinci maçtı. Dolayısıyla çok da ciddiye almaya gerek yok o kadar. Fakat daha iyi şeyleri buradan çıkartıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, yaptığı açıklamanın hemen ardından 36 yaşındaki file bekçisine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Fernando Muslera Kayserispor Galatasaray maçı