Fernando Meira'dan Joao Felix'e Galatasaray tavsiyesi

Galatasaray Atletico Madrid
Fernando Meira'dan Joao Felix'e Galatasaray tavsiyesi

Galatasaray'ın eski futbolcusu Fernando Meira, sarı-kırmızılı takıma transfer ihtimali gündeme gelen Atletico Madrid'in Portekizli forveti Joao Felix'e Galatasaray'a transfer olması yönünde tavsiyede bulundu.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen ve kulüpten ayrılmak isteyen Joao Felix'in adı Galatasaray ile ciddi şekilde anılıyor.

Sarı-kırmızılıların eski futbolcusu Fernando Meira, Record gazetesine muhtemel transferi değerlendirdi.

"GALATASARAY DOĞRU ADRES"

Bein Sports'un aktardığına göre; Felix'in Galatasaray'a transfer olması gerektiğini savunan Meira, "Felix'in oyun sevincini ve tutkusunu geri kazanması için Galatasaray doğru adres. Kararı kendisi verecek ancak Galatasaray'a giderse el üstünde tutulacağını biliyorum. Felix için çok güzel bir deneyim olur." şeklinde konuştu.

REKOR BEDELLE TRANSFER EDİLMİŞTİ

2019/20 sezonunun başında 127 milyon Euro rekor ücret karşılığında Benfica'dan Atletico Madrid'e geçen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız sezonu Chelsea'de geçirmişti.

Atletico Madrid forması ile 131 maça çıkan Joao Felix 34 gol ve 18 asistlik performans sergilerken, kiralık olarak gittiği Chelsea'de ise 20 maça çıkmış ve 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Portekiz Milli Takımı forması ile de 31 maça çıkan Felix, 5 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Diğer

Galatasaray Joao Felix Atletico Madrid Galatasaray transfer haberleri