Ferdi Kadıoğlu'nun babasından transfer açıklaması

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu futbol
Ferdi Kadıoğlu'nun babasından transfer açıklaması

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun babası katıldığı canlı yayında Avrupa'ya transferi gündemde olan oğlunun geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu Beyaz TV'ye konuştu.

Oğlunun sarı-lacivertlilerin kaptanlığına kadar yükselmesini beklemediğini belirten baba Kadıoğlu "İlk geldiğinde kaptanlık falan beklemiyorduk. Ferdi her zaman bizi şaşırtıyor. Bundan sonra da şaşırtacak" değerlendirmesinde bulundu.

Başarılı oyuncunun Trabzonspor karşısında yaptırdığı penaltıyı da değerlendiren Feyzullah Kadıoğlu, "Ferdi bir penaltı yaptırdı, olabilir, ufak bir hata. Ferdi, elinden geleni yapıyor, her zaman. Bundan sonra da yapacak" ifadelerini kullandı.

TRANSFER İDDİALARINA YANIT

23 yaşındaki futbolcu için ortaya atılan transfer iddiaları hakkında da yorum yapan Kadıoğlu, "Transfer işlerine ben karışmıyorum. Ferdi Fenerbahçe'de kalıyor" ifadelerini kullanarak sarı-lacivertli taraftarların yüreklerine su serpti.

Kaynak: Diğer

Ferdi Kadıoğlu fenerbahçe transfer