Ferdi Kadıoğlu'nun babası ayrılığı duyurdu: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp gideceğiz"

Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'nun babası ayrılığı duyurdu: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapıp gideceğiz"
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin joker oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun gelecek planlarından bahseden babası Feyzullah Kadıoğlu, "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz" dedi.

Bu sezon Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı tüm maçları kazanarak 16'da 16 yapan ve yoluna firesiz devam eden Fenerbahçe'de takımın jokeri Ferdi Kadıoğlu da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Son olarak dün oynanan Kasımpaşa maçında Napoli gözlemcilerinin izlediği belirtilen 24 yaşındaki milli futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa kulüplerinin de hedefinde olan oğluyla ilgili olarak, "Ferdi daha da iyi olacak. Gözlemcilerin takibiyle ilgili bir şey diyemem. Ben şoförlüğünü yapıyorum. Saha içinde oyunu iyi görüyor, çok sabırlı ve çok çalışıyor. Tekniği için küçüklüğünde uğraştım, gerisini kendi yaptı." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPIP GİDECEĞİZ"

Kadıoğlu, 10 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe'nin bu sene şampiyon olacağına inandığını belirterek, "Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz" sözleriyle oğlunun şampiyonluk sonrasında takımdan ayrılacağını söyledi.

"TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELMEDİ"

Kadıoğlu, oğlunun hangi lige gitmesini istediğine yönelik soruya, "İspanya ve Almanya'ya gitmesini isterim. Ama büyük takıma gitmesini isterim. Burada kalıp seriye de bağlayabilir" cevabını verdi.

FERDİ KADIOĞLU RÖPORTAJLARINI NEDEN İNGİLİZCE VERİYOR?

Röportajlarını İngilizce veren ve zaman zaman bu sebeple tepkiler alan Ferdi Kadıoğlu'nun Türkçe bildiğini söyleyen baba Kadıoğlu, "Ferdi Türkçe biliyor, ama yanlış kelime kullanırsa siz gazeteciler de üzerine atlarsınız, o yüzden İngilizce röportaj veriyor" şeklinde konuştu.

NEREDEYSE OYNAMADIĞI MEVKİ YOK!

Fenerbahçe'de 5. sezonunu geçiren Ferdi Kadıoğlu, bugüne dek 160 kez sırtına geçirdiği sarı-lacivertli formayla sağ ve sol bekte, merkez orta sahada, sağ ve sol kanatlarda görev yaptı. Genç oyuncu Fenerbahçe kariyerinde 15 kez gol sevinci yaşarken 18 de asist üretti.

2018 yazında 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında NEC Nijmegen'den transfer edilen Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri Alman futbol platformu Transfermarkt'ta 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Diğer

fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu