Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyayı salladı!

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyayı salladı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Ege temsilcisi Göztepe'yle karşılaştı. Fenerbahçe'nin ilk yarıda 2 golünü atan genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu sosyal medyayı salladı. Peki Ferdi Kadıoğlu kimdir?

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Ege temsilcisi Göztepe'yle karşılaşan Fenerbahçe'nin ilk yarıda 2 golünü atan genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu oldu. Göztepe karşısında forma şansı yakalayan Kadıoğlu performansıyla göz doldurdu. 

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyayı salladı! - Resim : 1

İLGİLİ HABER

Fenerbahçe 2-1 Göztepe

PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Fenerbahçe, 25. dakikada Hasan Ali'nin sol kanattan ceza sahasına gönderdiği pasta, Ferdi Kadıoğlu sol çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 45+2'de Ferdi Kadıoğlu sol kanatta topu kontrol etti ve ardından iki Göztepeli oyuncuyu çalımlayarak önünü boşalttıktan sonra ceza sahası dışından şutunu kaleye gönderdi, falso alan topa Beto müdahalede bulundu ancak gole engel olamadı ve durum 2-0 oldu.

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyayı salladı! - Resim : 3

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Hollanda 2. Lig ekibi NEC Nijmegen'den, Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu, orta sahada hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabiliyor. İşte, Ferdi Kadıoğlu hakkında tüm detaylar.

7 Eki 1999 tarihinde Hollanda'nın Arnhem şehrinde dünyaya geldi. 2008'de ESA Rijkerswoerd takımında alt yapı kariyerine başladı. Buranın ardından 2009-2016 yılları arasında NEC Nijmegen'in genç takımlarında forma giydi.

2016 yılında NEC Nijmegen'in as takımına yükselen yükselen genç oyuncu, burada çıktığı 70 resmi maçta 12 gol attı ve 16 asist yaptı.

Orta sahada hem forvet arkasında hem de kanatlarda görev yapabilen Ferdi Kadıoğlu, 2018 yazında ise Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Türk asıllı 20 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş takımlarında da forma giydi. 

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyayı salladı! - Resim : 5

"İDMANLARDAN EVİNE OTOBÜSLE DÖNÜYORDU"

Baba Kadıoğlu, “Hollanda, genç yetenekler ülkesi. Oğlum bu ortamda kendisini geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Ferdi’nin gelişiminin olumsuz etkilenmemesi için çaba gösterdiklerini söyleyen Feyzullah Kadıoğlu, “Hollanda'da Ferdi’yi her gün idmana ben bırakıyorum. Akşam otobüsle geri dönüyor. Şehirde herkes tanıdığı için herkes fotoğraf çektirmek, imza almak istiyor. Biz de bu durum onu şımartmasın diye çaba gösteriyoruz” dedi.

fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu