Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Bayrak seçime açık değildir!

Fenerbahçe
Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Bayrak seçime açık değildir!

Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Kendisiyle temasa geçtik, karar vermesi gerekiyor. Bizim kimseye yalvarma durumumuz olamaz. Milli takım değerlidir. Bayrak seçime açık değildir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'yla milli takım için temasa geçtiklerini söyleyen Hamit Altıntop, "Ferdi Kadıoğlu, ülkemizde çok değerli bir kulüp olan Fenerbahçe'nin formasını giyiyor. Çok da yetenekli bir futbolcumuz. Biz kendisiyle temasa geçtik. Kendisi de bize üç tane seçeneği olduğunu söyledi: Kanada, Hollanda ve Türkiyemiz.

Burada önce kendisinin bir karar vermesi gerekiyor. Kendisi karar verdikten sonra FIFA'ya başvuru yapıp, hocamız da takımda isterse kendisini burada görmek isteriz.

Bayrak ve milli takım seçilmez. Bu konuda çok hassasım. Bu konuda kimseyi de çok ağır eleştirmek istemiyorum. 18-19 yaşında çocuklara baskı yapılıyor sert şekilde. Ama kendileri de bu kararları belirtirlerse iyi olur.

Burası kulüp değil. Bizim sokağa çıkıp futbolcu arayıp, 'Bizim için oynar mısın?' diye yalvarma durumumuz olamaz. Galiba istediğim mesajı verebildim. Milli takım her zaman çok değerlidir. Bayrağımız sorgulanamaz veya seçime açık değildir. Burada herkes kendi tarafını açık net belli etsin. Bizler de en şeffaf şekilde doğru kararı vermeye çalışacağız." dedi.

FENERBAHÇE PERFORMANSI: 73 MAÇTA 20 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Fenerbahçe'de 4. sezonunu geçiren Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında şimdiye dek 73 resmi maçta oynadı, 9 gol atıp 11 de asist üreterek 20 gole doğrudan katkı sağladı.

22 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Hamit Altıntop'tan Ferdi Kadıoğlu açıklaması: Bayrak seçime açık değildir! - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Ferdi Kadıoğlu Hamit Altıntop fenerbahçe milli takım