Ferdi Kadıoğlu: "Kaptanlık büyük onur"

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe futbol
Ferdi Kadıoğlu: "Kaptanlık büyük onur"

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, şampiyonluk mücadelesi hakkında konuştu. Genç yıldız, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirtirken, taraftarlardan da destek istedi.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın dev ekiplerini peşinde koşturan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertlilerin Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıkları kapsamında yaptığı antrenmanın ardından konuştu.

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programının konuğu olan 23 yaşındaki oyuncu, hem Türkiye Kupası hem de ligde hedeflenen noktaya ulaşmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

"İKİ HEDEFİMİZ İÇİN SAVAŞIYORUZ"

İki kulvarda da iddialarının sürdüğünü vurgulayan Kadıoğlu, şunları söyledi:
“Uzun bir sezon oldu, çok fazla maç oynadık. Kendimi şu anda iyi hissediyorum. Hala iki hedefimiz için savaşmaya devam ediyoruz. Kupada işler bizim elimizde diyebiliriz ama ligde öyle değil, fakat ligde de hala şansımız devam ediyor.

Rakibimizin puan kaybetmesini beklemek zorundayız. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Bizim yapmamız gereken şey, kendi maçlarımızı kazanmak. Ondan sonra da Galatasaray’ın ne yapacağına bakacağız. Biz yolumuza devam ediyoruz.”

"KAPTANLIK BÜYÜK GURUR"

Genç yaşta kaptan olma başarısı gösteren milli oyuncu, kaptanlık bandını takmış olmasıyla ilgili, “Benim için çok gurur verici bir andı bu takımın kaptanı olmak. Kaptanlık bandını takmak çok büyük bir onur. Ben normalde çok fazla konuşan, konuşmalar yapan bir kaptan değilim ama saha içerisinde her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım, sonuna kadar savaşırım. Belki ileride daha sık olur” yorumlarında bulundu.

"TEK OPSİYON KAZANMAK"

Sezonun kalan bölümüyle ilgili de yorum yapan Ferdi Kadıoğlu, “Bizim için şu an en önemli maç, oynayacağımız Antalyaspor maçı çünkü o maçı kazanamazsak ligde oynamanın bir anlamı kalmayacak. Dolayısıyla o maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Kupada da finaldeyiz. Tek opsiyon var o da kazanmak.

Bizi son maça kadar desteklemeye devam etsinler. Her şey mümkün. Aynı zamanda bir finalimiz var. Umarım o maça gelip bizi desteklerler. Umarım onlarla birlikte finali kazanabiliriz. Biz en iyi şekilde hazırlanacağız, en iyimizi vereceğiz. Yakında Kadıköy’de görüşürüz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Ferdi Kadıoğlu fenerbahçe Fenerbahçe haberleri