Fener’in ayak sesleri

Fenerbahçe
Fener’in ayak sesleri

Fenerbahçe’nin yine Fenerbahçe gibi oynadığı bir maç izledik. Nasıl mı? Oyunu baştan sona kontrol eden, oynayanların keyif aldığı, izleyenlerin mutlu olduğu… Başarının sırrı da zaten bu.

Fenerbahçe’de kim oynarsa oynasın oyun mantalitesi değişmiyor, takım aynı kalitesini koruyor. Güney Kıbrıs ekibi önünde de sonuna kadar hak edilmiş bir galibiyet, ve Avrupa’da liderlik.

Hemen şunu da belirtelim. Jorge Jesus sezon başında bizim önceliğimiz lig şampiyonluğu dese de gelinen noktada artık tüm Fenerbahçeliler Avrupa için de heyecanlanıyor. Bu iştah ve istek devam ederse Fenerbahçe için Avrupa’da da güzel günler var tünelin ucunda. Fener’in ayak sesleri duyulmaya başlıyor.

Avrupa Ligi’nde bir yarı final hatta final neden olmasın? Bu takımda o heyecanı görüyorum. Daha erken demeyin, hedef de bu olmalı. Öyle hazır ve geniş bir kadro var ki Fenerbahçe her iki kulvarı da güle oynaya götürür.

Larnaka maçının en iyileri kim? İsmail Yüksek, Rossi, Batshuayi, Emre Mor. Derbide oynamayan ya da son dakikalarda oyuna giren isimler. Şaşırdık mı? Hayır çünkü buna alıştık. Diğer maçta yine başka isimler, rotasyona girenler ön plana çıkacak. Jesus bize ve takıma böyle alıştırdı. Her futbolcuyu müthiş hazır tutuyor hoca. Sonuç da böyle oluyor.

Jesus’a gözümüzün önündeki İsmail Yüksek’i Avrupa çapında bir yıldıza çevirdiği için bile teşekkür etsek az. Adam kenara atılmış bir futbolcuyu böyle bir takımda başrol oyuncusu yaptı. İsmail’e kocaman bir almış, yine müthiş oynadı, yüreğini koydu, her topu kazandı, ayak basmadık yer bırakmadı. İşte oyuncuya inanırsanız o da karşılığını verir. Aferin İsmail, böyle devam.

Emre Mor da oynamadığı zamanların acısını çıkartmak istercesine oynadı. Rakibin içinden geçip direğe takılan vuruşu gol olsa hem maç daha büyük farka gider hem de Avrupa bu golü konuşurdu.

Rossi de hız ve çabukluğunun yanına pas ve akıl eklemeye devam ediyor. Batshuayi’ye verdiği pas nefisti. Batshuayi de müthiş bir vuruşla Larnaka’nın direncini baştan kırdı. Maç daha büyük farka gidebilirdi ama kaleci ile şanssızlıklar buna engel oldu. Fenerbahçe Avrupa’da liderlik koltuğunda ve her şey yolunda. Keyif almaya devam.

Kaynak: Web Özel