Fenerbahçe’yi hafife almışlar

Fenerbahçe Giresunspor Süper Lig
Fenerbahçe’yi hafife almışlar

Yaklaşık dört buçuk aydır İstanbul dışında galibiyet alamayan Fenerbahçe rakiplerini de korkutamaz hale gelmiş; orası kesin. Ancak buna rağmen sarı-lacivertliler çok da iyi oynamadıkları deplasmandan üç puan çıkarmayı başardı ve belki de deplasman fobisini kırmış oldu...

Kupadaki şok Kayseri mağlubiyeti de Giresunspor’un iştahını kabartmış. Hal böyle olunca rakip Giresunspor maça adeta Barcelona golü atarak başladı. İlk 10 dakikalık bocalamanın ardından maça denge geldi. Yaklaşık 104 gün sonra kaleye yeniden geçen Altay 1-0’dan sonra muhteşem bir kurtarış yaparak bıraktığı yerden devam edeceğini gösterdi. Şu çok net bu takımın kalecisi Altay Bayındır. Kolay değil uzun bir sakatlıktan sonra güven vererek oynamak. Fenerbahçe için en büyük kazanç Altay olacak.

FORVETTE DAHA VERİMLİ

Oyun dengelendikten sonra Valencia’nın birinci sınıf bitirişi ile Fenerbahçe maça tutundu. Ekvatorlu futbolcu forvette daha verimli. İsmail Kartal onu kanada atınca verimi düştü. Giresunspor’un Fenerbahçe’ye karşı bu kadar özgüvenli oynamasını anlayamadım adeta Fenerbahçe’yi hafife almanın cezasını çektiler. Evet Fenerbahçe sıkıntılı günler geçiriyor ama Fenerbahçe bu, şakaya gelmez.

Fenerbahçe’yi hafife almışlar - Resim : 1

Öne geçtiklerinde de skor eşitlendiğinde de mağlup duruma düştüklerinde de sürekli hücum ettiler ve kademeyi unuttular. O kadar ciddi açıklar verdiler ki özellikle Berisha biraz dikkatli olsaydı maç daha farklı bitebilirdi.

BERISHA DEMİŞKEN...

Berisha demişken bu kadar tükenmişlik olmaz. Kafa olarak bitmiş, basit vuruşları bile yapamaz halde. Saç baş yoldurmaya devam ediyor. Mutlaka gol atarak üzerindeki baskıyı kırmak zorunda.

Mert Hakan’ın orta sahadaki tempolu futbolu Fenerbahçe’yi ayakta tuttu. Ferdi ve Osayi de maçın en iyilerindendi. Rossi şansını kullanamadı, Pelkas ise oyuna girip galibiyeti getirdi. Eski Szalai’yi göremiyoruz, Sosa ise yine kalitesinden çok uzak.

Evet Fenerbahçe bugün belki çok iyi oynamadı ama yine de deplasman fobisini kırmayı başardı. Konferans Ligi öncesi moral buldu. Fenerbahçe’nin artık vites yükseltmesi şart. Yoksa bir ileri iki geri gitmeye devam eder, bu oyun yetmez.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe fenerbahçe transferleri Fenerbahçe transfer haberleri Süper Lig sercan hamzaoğlu sercan hamzaoğlu fenerbahçe