Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylenen Joshua Zirkzee kimdir, aslen nereli, hangi mevkiide oynuyor?

Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylenen Joshua Zirkzee kimdir, aslen nereli, hangi mevkiide oynuyor?

Fenerbahçe'ye Joachim Löw ile beraber transfer olacağı iddia edilen Joshua Zirkzee'in hayatı merak ediliyor. Futbola doğduğu ülke olan Hollanda'da başlayan Joshua Zirkzee'nin kariyeri aratılıyor. Peki, Joshua Zirkzee kimdir, aslen nereli? Joshua Zirkzee kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde iddialar bulunan Joshua Zirkzee'nin hayatı araştırılmaya başlanmış durumda. Şu anda Anderlecht'te kiralık olarak yer alan genç yeteneğin ismi yaşı ve memleketi sorgulanıyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Joachim Löw'ün Bayern Münih'in genç golcüsü Joshua Zirkzee'yi sarı lacivertlilere getireceği iddialar arasında yer alıyor. Peki, Joshua Zirkzee kimdir? İşte Joshua Zirkzee kariyeri...

JOSHUA ZİRKZEE KİMDİR?

22 Mayıs 2001 tarihinde Hollanda'da dünyaya gelen Nijerya asıllı Joshua Zirkzee, futbola doğmuş olduğu ülke olan Hollanda'da başlamıştır. Feyenoord altyapısında top koşturan genç golcü, 2017 senesinde 150 bin Euro'ya Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştur.

Joshua Zirkzee Boy: 1,93 m
Joshua Zirkzee Kilo: 84 kg

Joshua Zirkzee fenerbahçe transfer

GELECEK SEZON SONUNA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sonrasında Bayern'den Parma ve Anderlecht'e kiralık olarak gönderilen futbolcu Zirkzee'nin Alman ekibiyle gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunmakta.

Zirkzee şu anda ise Anderlecht'te kiralık olarak oynuyor.

ZIRKZEE'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Belçika ekibi Anderlecht'te 37 maça çıkan Hollandalı golcü, 15 gol 9 asistlik performans sergiledi.

fenerbahçe transfer haberleri Joachim Löw Joshua Zirkzee