Fenerbahçe'ye Letonyalı oyun kurucu

Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi
Fenerbahçe'ye Letonyalı oyun kurucu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe Beko, Letonya Milli Takımı'yla gösterdiği performansla dikkat çeken oyun kurucu Arturs Zagars ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, 2023 Basketbol Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Letonyalı oyun kurucu Arturs Zagars ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, 2023 FIBA Dünya Kupası’nda harika bir performans göstererek turnuvanın en iyi ikinci beşine seçilen Letonyalı genç oyun kurucu Arturs Zagars ile üç yıllık anlaşmaya vardı. Oyuncumuz, anlaşma kapsamında ilk sezonunu EuroCup’ta mücadele edecek Litvanya temsilcisi BC Wolves’da kiralık olarak geçirecek.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Arturs Zagars’a hayırlı olmasını diliyor, 2023-24 sezonunu BC Wolves formasıyla kiralık olarak geçirecek oyuncumuza sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz."

Geçtiğimiz sezonu Litvanya Ligi ekibi Nevezis'te geçiren 23 yaşındaki basketbolcu forma giydiği 22 maçta 15.4 sayı, 4.4 asist ve 3 ribaunt ortalamaları tutturmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe beko Fenerbahçe Beko haberleri Arturs Zagars Basketbol Süper Ligi