Fenerbahçe'ye Krunic'in ardından Milan'dan bir isim daha önerildi

SERCAN HAMZAOĞLU
Milan Fenerbahçe Transfer

Rade Krunic için Milan ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye menajerler tarafından İtalyan devinde forma giyen bir başka isim olan deneyimli stoper Simon Kjaer'in önerildiği öğrenildi.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL

Süper Lig'de ara transfer dönemi her geçen gün daha da yaklaşırken Fenerbahçe de kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

Sarı-lacivertliler sezon başında da renklerine bağlamak istediği fakat Milan'ın bonservis inadını kıramadığı için transferinden vazgeçtiği Rade Krunic için resmi görüşmelerde bulunmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'ye Krunic için yapılan görüşmelerde bu sezon fazla forma şansı bulamayan tecrübeli stoper Simon Kjaer önerildi.

2015-2017 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve daha sonrasında 12.5 milyon euro bedelle Sevilla'ya transfer olan Danimarkalı savunmacının yaklaşık 7 yıl sonra yeniden kulübe dönebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin menajerlerin Kjaer önerisine 'Listede başka isimler var, eğer istediğimiz sonucu alamazsak düşünebiliriz' cevabını verdiği ifade edildi.

34 yaşındaki deneyimli stoper bu sezon Milan formasıyla toplamda 10 karşılaşmada sahaya çıktı ve 489 dakika sahada kaldı.