Fenerbahçe'ye Emre Mor müjdesi! Takımla birlikte çalışmalara başladı

Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Emre Mor müjdesi! Takımla birlikte çalışmalara başladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets Razgrad ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Fenerbahçe'de uzun süredir takımdan ayrı çalışan Emre Mor, takımla çalışmalara başladı.

Süper Lig'de 9'da 9 yaparak yoluna kayıpsız devam eden lider Fenerbahçe, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne çevirdi.

H Grubu üçüncü hafta maçında Perşembe günü Bulgaristan ekibi Ludogorets'i konuk edecek olan sarı-lacivertliler hazırlıklarına başladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda Hatayspor maçının ilk 11'inde yer alan oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman dar alanda çift kale maçlarla sona erdi.

Sarı-lacivertlilerde Temmuz ayından bu yana sakat olan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Emre Mor da uzun bir aradan sonra takımlara çalışmalara katıldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasını yalnızca 1 maçta 11 dakika terleten 26 yaşındaki oyuncunun yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.

Emre Mor Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 42 maça çıkarken 6 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Emre Mor Fenerbahçe

FENERBAHÇE'NİN AVERAJI 18 TAKIMIN GOL SAYISINDAN FAZLA

Hatayspor'u 4-2'lik skorla geçerek ligde 9'da 9 yapan ve lig tarihinin en iyi başlangıcına imza atan Fenerbahçe, bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda bulduğu erken gollerle dikkati çekti.

Geride kalan 9 maçta 24 gol atıp kalesinde ise 5 gol gören İsmail Kartal'ın ekibi, +19 averaja ulaştı. Sarı-lacivertlilerin averajı, Adana Demirspor (19) dışındaki bütün takımların geride kalan maçlarda attıkları gol sayısını geçti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Emre Mor Fenerbahçe Ludogorets Razgrad maçı Fenerbahçe eksik oyuncular Fenerbahçe sakat oyuncular