Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic müjdesi! Sağlık kontrolü için geliyor

Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Dominik Livakovic müjdesi! Sağlık kontrolü için geliyor
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için görüşmelerde bulunduğu Hırvat kaleci Dominik Livakovic'te mutlu sona ulaştığı, tecrübeli file bekçisinin bu akşamki AEK maçının ardından sağlık kontrollerinden geçmek için Türkiye'ye geleceği iddia edildi.

Jutarnji list gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe ile Dinamo Zagreb, yılan hikayesine dönen Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in transferi için 9 milyon Euro bonservis ve 1 milyon Euro'luk bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

28 yaşındaki tecrübeli kalecinin bu akşam AEK ile Atina'da oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında son kez Dinamo Zagreb formasını giyeceği ve maçın ardından sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geleceği belirtiliyor.

Dominik Livakovic Fenerbahçe

DOMINIK LIVAKOVIC'İN KARİYERİ

2015 yazında transfer olduğu Dinamo Zagreb'de bugüne dek 289 maçta görev yapan Dominik Livakovic, 135 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Livakovic, Dinamo Zagreb ile 6 Hırvatistan Ligi 2 de Hırvatistan Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Dominik Livakovic, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan Hırvatistan Milli Takımı'nın da kalesini korumuş ve özellikle penaltılara giden Brezilya maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Dominik Livakovic Dinamo Zagreb Fenerbahçe transfer haberleri