Fenerbahçe'ye Becao'dan kötü haber!

Fenerbahçe Süper Lig futbol
Fenerbahçe'ye Becao'dan kötü haber!
DepoPhotos

Fenerbahçe'nin Pendikspor'la oynadığı maçta sakatlanan savunmanın bel kemiği Becao'dan sarı-lacivertlilere üzücü haber geldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'u 5-0 mağlup ederek 10'da yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerde karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle ikinci yarının başında oyundan çıkmak zorunda kalan Rodrigo Becao'dan kötü haber geldi.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Tendonlarında ciddi derece hasar olan Rodrigo Becao’nun uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimali bulunuyor.

Hafta sonu Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek olan Brezilyalı stoperin sakatlık süresi, yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek.

Sezon başında 8.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya Serie A ekibi Udinese'den transfer edilen 27 yaşındaki Becao, Fenerbahçe formasıyla bugüne dek 13 maçta görev yaparken 1 de gol kaydetti.

SAVUNMA HATTINDA SAKATLIK KRİZİ

Savunmada gösterdiği performansla dikkat çeken Fenerbahçe'nin dev maç öncesinde defans hattındaki oyuncuların sakatlıkları sebebiyle çok sayıda eksiği bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerin stoper rotasyonunda yer alan Luan Peres, Serdar Aziz, Samet Akaydın, Alexander Djiku ve Rodrigo Becao'nun sakatlıkları bulunuyor.

Luan Peres, Serdar Aziz ve Rodrigo Becao'nun Trabzonspor karşılamasında forma giymesi beklenmezken, Djiku ve Samet Akaydın'ın durumları ise henüz net değil.

FENERBAHÇE REKORU 10 MAÇA ÇIKARDI

Sarı-lacivertliler, sezona Gaziantep FK galibiyetiyle başlarken, sırasıyla Samsunspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, Başakşehir, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor maçlarından 3 puanla ayrıldı.

Pendikspor mücadelesinden de galip ayrılan Fenerbahçe, ligde galibiyet serisini 10 maça çıkardı. Bu süreçte 29 gol atan Kanarya, kalesinde ise 5 gol gördü.

Süper Lig’in 2009-2010 sezonunda ilk 8 maçta 8 galibiyet alarak, en iyi sezon başlangıcına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezon bu seriyi 10 maça çıkararak rekoru geliştirdi.

Kaynak: Haber Global TV