Fenerbahçe, Adana'da 2 puan bıraktı

Adana Demirspor Fenerbahçe
Fenerbahçe, Adana'da 2 puan bıraktı

Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın 31. dakikasında Adana Demirspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda Belhanda topun başına geçti. Faslı orta saha oyuncusunun şutunda Altay Bayındır, ayaklarıyla topu çıkardı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda dakikalar 82'yi gösterirken Adana Demirspor, Altay'ın Svensson'a yaptığı müdahale sonrasında bir penaltı daha kazandı. Mavi Şimşekler'de topun başına bu kez Cherif Ndiaye geldi. Senegalli oyuncu, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe'de Enner Valencia 88. dakikada topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt kararı verdi. Yapılan VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı, skorda eşitlik sağlandı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından üç maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe 45 puana, Adana Demirspor ise 38 puana yükseldi. Fenerbahçe 22. haftayı lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde tamamladı.

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'la karşılaşacak, Adana Demirspor ise Ümraniyespor'a konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig adana demirspor fenerbahçe maçı