Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro'nun arı ile imtihanı

futbol

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Joao Pedro, bugünkü sabah antrenmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldız futbolcuyu açıklama yaptığı esnada arı soktu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro, sabah antrenmanı sonrası açıklamalarda bulundu.

Takımımız iyi gidiyor, son maçımızda da bunu gösterdik. Takımımızda birlik havası hakim, kompakt bir maç çıkarttık. Hocamız çok dikkatli, bizim için her şey iyi gidiyor şu anda.

Brezilya'da biraz daha teknik, İtalya'da daha taktiksel Futbol oynanıyor. Buraya gelmeden önce lig hakkında bilgi almıştım. Ligle ilgili beni şaşırtan bir konu olmadı. Maç oynadıkça %100'üme ulaşacağım.

Brezilya'da Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir takım olduğunu hep duymuştum. Ancak buraya geldiğim zaman ne kadar büyük olduğunu yakından görme fırsatım oldu. Taraftarların tutkusu çok yüksek ve benim buraya gelme sebeplerimden birisi de bu tutku.

"MİLLİ TAKIM'IN BENİ İZLEMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Fenerbahçe'de oynadığım sürece İtalya Milli Takımı'nın beni izlememesi mümkün değil. Bu kadar büyük bir takımdaysanız herkesin gözü üzerinizde olur. Bundan sonrası artık bana bağlı. Bu sezon bir gol hedefim var ancak bunu kendime saklamayı tercih ediyorum. Öz güvenim yüksek.

Taraftarlara teşekkür ediyorum. Basketbolu çok severim ve Kobe Bryant'ın bir sözünü hatırlatmak isterim, "Eğer taraftarlar bizler için her şeyini veriyorsa, bizim de sahada onlar için her şeyimizi vermemiz lazım". Onların desteği bizim için çok önemli.

"PENALTI KAÇIRDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Penaltı kaçırdığım için üzgünüm çünkü forvetler gol atmak ister. Şu anda takımın birinci penaltıcısı Valencia çünkü o daha uzun zamandır burada.

GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDI MI?

Spekülasyonların olması normal. İtalya'da iyi sezonlarımdan sonra teklif olması da normal. Ancak spekülasyonlara en iyi cevap burada olmam. Fenerbahçe'den teklif gelince her şey çabuk gelişti ve en iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum. Ben buraya gelerek doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. 8 yıl bir takımda oynadıktan sonra farklı bir lige gelince adaptasyon süreci biraz zorlayıcı olabiliyor ancak sahada hocamın istediklerini yapmaya çalışıyorum.

"ALEX DÖNEMİNDEN ÇOK DERBİ İZLEDİM"

Gençken çok fazla Galatasaray derbisi izlemiştim, özellikle Alex'in oynadığı dönemde. Şu an tek hedefimiz önümüzdeki hafta oynayacağımız derbide galip gelmek. İyi çalışıyoruz.

 

Kaynak: İHA

fenerbahçe Joao Pedro arı