Fenerbahçe'nin yeni transferi 'Bruma' İstanbul'a geldi

Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin PSV Eindhoven'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Portekizli kanat oyuncusu Bruma, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor.

Daha önce Lincoln Henrique'yi resmi olarak kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Portekizli kanat oyuncusu Bruma'yı da İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe daha önce Bruma'nın kulübü PSV Eindhoven ile oyuncunun kiralık olarak kadroya dahil edilmesi için anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Portekiz'in Lizbon kentinden kalkan uçakla saat 23.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na ulaşan 27 yaşındaki kanat oyuncusuna, Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Portekizli oyuncu, taraftarların fotoğraf çektirme ve forma imzalatma isteklerini geri çevirdi. Bruma daha sonra kendisi için ayarlanan araç ile havalimanından ayrıldı.

Daha önce Galatasaray'da da forma giyen Bruma'nın yarın sağlık kontrollerinden geçmesi, sonrasında da resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

GALATASARAY'DA 85 MAÇTA 36 GOLE DOĞRUDAN KATKI SAĞLADI

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan Bruma, 2013 yazında 13 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray formasıyla 85 maça çıkan Bruma, 36 gole doğrudan katkı (15 gol - 21 asist) sağlamış ve 2017 yazında 15 milyon Euro karşılığında Leipzig'e satılmıştı.

27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon PSV formasıyla 46 resmi maça çıktı, 10 gol atıp 4 de asist üretti.

Kaynak: DHA

fenerbahçe Bruma Galatasaray PSV Eindhoven Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri