Fenerbahçe'nin transferdeki önceliği belli oldu

Fenerbahçe Transfer Atletico Madrid

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin transferdeki önceliğinin stoper bölgesi olduğu ve milli stoper Çağlar Söyüncü'yü kadroya katabilmek için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sarı-lacivertli kulüp bir süredir kariyerini İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de sürdüren milli oyuncu Çağlar Söyüncü ile ilgileniyordu.

Fenerbahçe milli oyuncu ile temasa geçmiş Çağlar Söyüncü bu tekliften memnun olduğunu belirtmiş fakat önceliğinin kariyerini İngiltere ve İspanya'da sürdürmek olduğunu bildirmişti.

Sercan Hamzaoğlu Kontra programında yaptığı açıklamada Sarı-lacivertlilerin, Çağlar Söyüncü transferinden vazgeçmediğini ve girişimlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin transferdeki önceliğinin stoper bölgesini takviye etmek olduğunu ve Alexander Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle arayışlarını hızlandırdığını söyledi.

Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin transferdeki önceliği hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Çağlar Söyüncü'nün transferiyle alakalı görüşmeler sürüyor. Hafta içi ve hafta sonunda Fenerbahçeli yöneticiler yurt dışına gidecek ve temaslarını sürdürecek. Fenerbahçe stoper transferinde işi sıkı tutuyor. Fenerbahçe stoper transferini 11 Ocak'ta açıklamak istiyor. 11 ocakta yeni stoperi duyurmak için yoğun mesai harcanıyor.

Alexander Djiku Gana Milli Takımı'yla Afrika Kupası'nda mücadele edecek. Fenerbahçe'nin şu anda oynatabileceği Serdar Aziz ve Samet Akaydın bulunuyor. Fenerbahçe yine de stoper bölgesini güçlendirmek ve takviye etmek istiyor.

Fenerbahçe stoper transferini muhakkak bitirip diğer transferlere daha sonra bakacak."

Kaynak: Haber Global TV