Fenerbahçe'nin teklifi reddedilince ortalık karıştı, Cristian Medina'nın sözlerini kulübü Boca sızdırdı!

Cristian Medina transfer haberleri Fenerbahçe Boca Juniors

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Arjantinli futbolcu Cristian Medina, Boca Juniors'ın teklifi reddetmesi üzerine büyük hayal kırıklığına uğradı.

Boca'nın Estudiantes de La Plata ile oynayacağı maç öncesi sabah saatlerinde yapılan antrenmanın görüntüleri kulüp tarafından yayınlandı.

Ancak kulübün videoyu iyi incelemediği ortaya çıktı. Videoda Cristian Medina, takımın golcülerinden Miguel Merentiel ile konuşurken görülüyor.

Arjantin basının Medina'nın Merentiel'e ne söylediğini aktardı. Medina, "Eğer şimdi ayrılmazsam bir daha ayrılmam. Yaşam boyu kontrat imzalamak zorundayım. O yüzden kesinlikle gideceğim" diyor.

22 yaşındaki futbolcu, Sudamericana kupasında Cruzeiro'ya elendikten sonra yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirmişti.

Video bir anda sosyal medyada viral oldu. Medina'nın konuşurken sakin olduğu görülüyor. Uruguaylı futbolcu Merentiel'in Medina'nın sözlerine ne tepki verdiği ise anlaşılamıyor.

İddialar Boca'nın bu konuşmanın farkında olduğunu ve bilerek yayınladığı yönünde.

YÖNETİMLE NE KONUŞTU?

Öte yandan ESPN ve Radio La Red muhabiri Martin Arevalo, Medina'nın kulüp yönetimine "Beni anlamanızı rica ediyorum. Siz de oyuncuydunuz ve Avrupa'ya transferin ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Benim ve ailemin geleceği tehlikede. Ayrılmak istiyorum" dediğini aktardı.

Medina'nın bu tepkisine yönetimin "Pozisyonunuzu değerlendireceğiz, konuyu kulüp başkanı Riquelme ile konuşacağız" dediği öğrenildi.

Boca Juniors geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 11 milyon dolarlık teklifini reddetmişti. Ancak Türkiye'de transfer dönemi 13 Eylül'e kadar sürüyor. Öte yandan Fiorentina da oyuncuyla ilgileniyor.

Medina'nın fesih bedeli 20 milyon dolar.