Fenerbahçe'nin Crespo planı belli oldu

Fenerbahçe Transfer Pendikspor

Fenerbahçe Yönetimi'nin Portekizli futbolcu Miguel Crespo'nun geleceği hakkında kararını verdiği öğrenilirken, Sarı-lacivertli kulübün Crespo planını Kontra Transfer programında Sercan Hamzaoğlu anlattı.

HABER GLOBAL - SERCAN HAMZAOĞLU

Fenerbahçe bir yandan '6 numara' transferi için arayışlarını sürdürürken diğer yandan da takımdaki bazı isimlerle yolların ayrılması gündeme geldi.

Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan isimlerden birisi ise; Miguel Crespo.

Sercan Hamzaoğlu, Kontra Transfer programında Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncunun geleceği hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

"Fenerbahçe'nin elinde bir opsiyon var ve kullanılırsa Crespo'nun sözleşmesi otomatik olarak bir yıl daha uzayacak.

Sarı-lacivertli yönetim oyuncunun maaşında iyileşmeye giderek, sözleşmesini uzatmak istiyor.
Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncuya sözleşme yenileme teklifinde bulunduğu, Crespo'nun da kontrat uzatma teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Pendikspor Başkanı ve yönetimi Crespo için Fenerbahçe'yi aradı ve teklifte bulundu. Fenerbahçe ise 6 numara pozisyonu için arayışlarını sürdürdüklerini ve bu transferi tamamlamaları durumunda Portekiz oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verebileceklerini Pendikspor cephesine bildirdi.

Crespo'nun takımdan ayrılması durumunda Sarı-lacivertli kulüp önceliği Süper Lig'in yeni ekibine vereceğine dair söz verdi."

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Miguel Crespo Pendikspor