Fenerbahçe'nin Juventus'lu yıldız için yaptığı 10 milyon Euro'luk teklif reddedildi

Kenan Yıldız Fenerbahçe Transfer Juventus
Fenerbahçe'nin Juventus'lu yıldız için yaptığı 10 milyon Euro'luk teklif reddedildi

Arda Güler'i Real Madrid'e göndererek önemli bir transfer geliri elde eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin Juventus'lu Kenan Yıldız için yaptığı 10 milyon Euro'luk teklifin reddedildiği iddia edildi.

 Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık turnuvasına katılmak için Rusya'ya giden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızla sürüyor.

Sarı-lacivertliler, İsmail Kartal'ın işaret ettiği 3 bölgeye takviye yapmak isterken bir yandan da geleceğe yönelik yatırımlarını da sürdürmek istiyor. Kanarya'nın kariyerini Juventus'ta sürdüren milli futbolcu Kenan Yıldız'a olan ilgisi bitmiyor.

İtalyan gazeteci Valerio Pieraccini'nin haberine göre; Fenerbahçe, Kenan Yıldız için İtalyan devine tam 10 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Siyah-beyazlılar, Bayern Münih'ten geçen sezon başında kadrosuna kattığı golcü oyuncu için yapılan bu ilk teklifi geri çevirdi.

Geçtiğimiz sezonu önce Juventus'un genç takımında geçiren 18 yaşındaki yıldız daha sonrasında ise Juventus'un İtalya 3. Ligi'nde mücadele eden B takımında forma giymeye başlamıştı.

İtalyan devinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'a Amerika'da düzenlenecek hazırlık kampının kadrosunda yer alacağını bilgisini verdi. Bu kararın Fenerbahçe'nin transferdeki işini zorlaştırabileceği ifade edildi.

Almanya doğumlu milli golcü geçen sezon 45 maçta sahaya çıkarken 15 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

1.85 boyundaki genç isim Bayern Münih altyapısında yetişmiş ve geçen sezon Juventus'a bedelsiz bir şekilde transfer olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer son dakika