Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki 3 isimde son durum

Fenerbahçe Transfer transfer haberleri
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki 3 isimde son durum

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun planlamasına da başladı. Sercan Hamzaoğlu ve Volkan Ballı, sarı-lacivertlilerin gündemindeki üç ismin son durumlarını değerlendirdi.

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor'u 3-1'lik skorla devirerek önemli bir galibiyet aldı.

Sercan Hamzaoğlu, 'Volkan Ballı ile Kontratak' programında Fenerbahçe'nin son durumunu ve transfer gündemindeki isimleri değerlendirdi. İşte sarı-lacivertlilerin önümüzdeki sezon için hedeflediği isimler ve transferlerinde gelinen son durumlar: 

Karşılaşmayı tribünden takip edenler arasında adı sarı-lacivertlilerle de anılan, Premier Lig'de Crystal Palace forması giyen yıldız Wilfried Zaha'nın abisi de vardı. 30 yaşındaki oyuncunun aynı zamanda menajerliğini de yapan abisi kulüp tarafından İstanbul'a davet edildi. Fenerbahçe, Fildişi Sahilli oyuncunun abisi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Fakat bu toplantıda hiçbir şekilde ücret ve diğer koşullar görüşülmedi.

Fenerbahçe bu transferde yalnız değil. Zaha'ya Suudi Arabistan'dan da ciddi teklifler var. Yıldız isme yıllık 10 milyon Euro'luk teklif iletildi.

Başarılı sol kanat aldığı teklifleri değerlendirecek ve öncelikli olarak kariyerine Avrupa'da mı yoksa Arap yarımadasında mı devam edeceğine karar verecek. Fenerbahçe'nin Zaha'nın alacağı karara göre bu transferde yol haritasını şekillendireceği öğrenildi.

LIVAKOVİC'TE SON DURUM

Gündemden düşmeyen bir diğer isim ise Dominik Livakovic. Hırvat kaleci ülkesinin üçüncü olduğu Dünya Kupası'ndaki başarılı performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştı. Turnuvadan sonra Nottingham Forest oyuncu için teklifte bulundu.

Fakat 28 yaşındaki oyuncu, Forest'ın düşme hattında olması sebebiyle teklifi reddetti. Livakovic'in ilk tercihi; Premier Lig ve La Liga'da oynamak. Oyuncunun sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi yer alıyor. Dinamo Zagreb, oyuncusunu kolay bırakmaya niyetli değil. Hırvat temsilcisi Livakovic'i 10 milyon Euro'nun altına bırakmak istemiyor.

KENT'İN KARARI BEKLENİYOR

Fenerbahçe Ryan Kent transferinde ise somut adımlar attı. Sarı-lacivertliler İngiliz oyuncu için teklifini yaptı ve Kent'in kararını beklemeye geçti. Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen tek kulüp değil. Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e yükselmeye hak kazanan Burnley de sol kanat oyuncusuna teklifte bulundu.

Bu sezon Glasgow Rangers formasıyla 44 maça çıkan sol kanat oyuncusu 3 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi. Fenerbahçe bu transferde, Kent'in kararını beklemeye geçti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Ryan Kent Wilfried Zaha Dominik Livakovic Livakovic ZAHA kent transfer transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri