Volkan Demirel Fenerbahçe'ye 'olur' verdi

transfer haberleri Fenerbahçe
Volkan Demirel Fenerbahçe'ye 'olur' verdi

Karagümrüklü futbolcu Emre Mor’a ilgisi olan Fenerbahçe, oyuncunun son zamanlardaki performansının artmasında önemi rol oynayan teknik direktör Volkan Demirel’in de olumlu referansını aldı.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL - Sarı-lacivertliler, Emre Mor’la ilgili ilk ilgisini Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçından sonra belli etti. Emre’nin özellikle Volkan Demirel’le yakaladığı çıkışı dikkatle takip eden Fenerbahçeli yöneticileri, genç teknik adama futbolcunun son durumunu sordu.

Demirel’in net bir şekilde “Kesinlikle yazılan çizilen şekilde sorunlu bir futbolcu değil. Doğru yönetilirse dünyanın her kulübünde rahatlıkla oynar. Futbolcu olarak en verimli dönemlerine giriyor. Fenerbahçe’de patlama yapabilir. Taraftarı heyecanlandırır, tribünleri ayağa kaldırir” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Fenerbahçe henüz resmi bir teklifle Karagümrük’ün kapısını çalmasa da oyuncuya karşı yakın ilgisini koruyor.

GENÇ YAŞTA PARLADI

Çok büyük bir potansiyele sahip olan, 19 yaşındayken EURO 2016’da ay-yıldızlı formayla ismini duyuran ve aynı dönem Alman devi Borussia Dortmund’a transfer olan Emre, beklentilerin çok uzağında kalmıştı.

Celta Vigo, Galatasaray ve Olympiakos’ta da aradığını bulamayan Emre, Volkan Demirel göreve geldikten sonra Karagümrük’te yeniden doğdu.

Volkan Demirel göreve gelene kadar skora hiçbir katkı yapamayan Emre Mor, genç teknik adamın göreve gelmesinin ardından adeta bambaşka bir kimliğe büründü. Her fırsatta Volkan hocasından bahseden Emre, genç teknik adamın süre verdiği 19 resmi maçta 6 gol atıp, 4 asist yaptı. Yetenekli futbolcunun kariyerinde bu skorları ürettiği başka bir dönem olmadı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Volkan Demirel fenerbahçe Emre Mor Karagümrük transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri