Fenerbahçe'nin Dzeko'ya yaptığı teklifteki performans maddesi dikkat çekti

Fenerbahçe Transfer

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Dzeko transferindeki durumunu değerlendirdi. Hamzaoğlu, sarı-lacivertlilerin Boşnak golcüyü kadrosuna katabilmek için ciddi mesafe kaydettiğini ve haber beklediğini söyledi.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin gündemindeki Edin Dzeko'nun transferinde neler yaşandığını bildirdi.

Hamzaoğlu, Dzeko'nun transferinde önemli bir mesafe kaydettiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Edin Dzeko'nun menajeri İstanbul'a 2 kez geldi. İlk görüşmede Fenerbahçe ilgisini bildirdi ve sadece bir ön görüşme gerçekleştirdi. Dzeko'nun menajeri Fenerbahçe'nin isteklerini dinledi.
Geçtiğimiz pazar günü menajeri tekrar geldi ve görüşüldü. Henüz imza atılmadı. Dış kaynaklarda anlaştığı yönünde haberler var ama kesin değil.

Pazar günkü görüşmede kontrat detayları konuşuldu. Dzeko, "Ben İstanbul'u çok beğeniyorum" dedi. Suudi Arabistan'a sıcak bakmıyor. Inter'den bir yıllık teklif yapıldı. Fenerbahçe ise 2 yılı garanti olmak üzere performansa dayalı bir kontrat teklifi yaptı.

Dzeko kendisine güveniyor ve performansa dayalı sözleşme imzalamak istiyor. Sözleşmede gol bonusu, şampiyonluk bonusu, Avrupa kupalarında başarı bonusu gibi maddeler yer alıyor.

Boşnak golcünün menajeri, Fenerbahçe'ye performansa dayalı bir kontrat sundu. Karşılıklı görüşmeler çok pozitif gidiyor. Dzeko 24 saat içinde Fenerbahçe'ye olumlu veya olumsuz bir dönüş yapacak.

Üç ihtimal de masada; Suudi Arabistan'a da gidebilir, Inter'de de kalabilir, Fenerbahçe'nin teklifini de kabul edebilir. Dzeko İstanbul'u seviyor."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Edin Dzeko sercan hamzaoğlu Fenerbahçe transfer Fenerbahçe Edin Dzeko