Fenerbahçe'nin devre arası transfer planı belli oldu! İki yıldıza yol göründü

Fenerbahçe İsmail Kartal transfer haberleri

Haber Global ekranlarında yayınlanan Kontra programında konuşan Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin devre arası transfer planını anlattı.

Fatih Demirkol'un moderatörlüğünde Haber Global ekranlarında yayınlanan ve Sercan Hamzaoğlu ile Burhan Can Terzi'nin yorumlarıyla futbol gündeminin tartışıldığı Kontra programında Fenerbahçe'nin transfer planı da konuşuldu.

Sarı-lacivertli kulübün ara transfer döneminde bir stoper transfer etmeyi planladığını belirtti. İsmail Kartal'ın beyanına göre kimlerin gideceğine kimlerin kalacağına karar verileceğini belirten Hamzaoğlu, transfer görüşmelerinin sonrasında başlayacağını belirtti.

Lincoln dönerse bir de yabancı transfer yapılırsa en az 2 yabancı oyuncuyla yolların ayrılması gerektiğini belirten Hamzaoğlu, King'in ve Kent'in isimlerinin önde olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, Kartal'ın henüz beyanı olmadığını da belirtti. Lincoln'un iyi performans göstermesi halinde takıma yeniden monte edilmesinin düşünüldüğünü de söyledi.

FENERBAHÇE GÜNÜ ÇİFT ANTRENMANLA TAMAMLADI

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yapan futbolcular; dar alanda hücum organizasyonlarının devamında yine dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla antrenmanı tamamladılar.

Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük 26 Kasım Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haber Global TV