Willian Arao sağlık kontrolü için Yunanistan'a gitti

Fenerbahçe
Willian Arao sağlık kontrolü için Yunanistan'a gitti
DepoPhotos

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve Panathinaikos'la anlaşmaya varan Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao, sağlık kontrolünden geçmek üzere Yunanistan'a gitti

Willian Arao, Panathinaikos'a transferini tamamlamak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gitti.

Havalimanında açıklamada bulunan Arao, "Çok mutluyum. Büyük bir takım arıyordum, Panathinaikos ihtimali belirince karar vermek kolay oldu. Panathinaikos sürekli şampiyonluk yarışında olan, kazanmak isteyen harika oyunculara sahip bir takım. Panathinaikos formasıyla şampiyonluklar kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Bu sabah sağlık kontrollerinden geçecek olan 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, herhangi bir probleme rastlanmaması durumunda Yunan ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Arao'nun Panathinaikos'ta bonuslar hariç yıllık 2 milyon Euro kazanacağı, Fenerbahçe'nin de bu transferden yaklaşık 3 milyon Euro kazanacağı belirtiliyor.

ARAO'NUN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon başında 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla 45 resmi maçta görev yaptı ve 1 gol - 5 asistlik performans sergiledi.

Willian Arao Panathinaikos Atina
Willian Arao, Panathinaikos'la sözleşme imzalamak üzere Atina'ya gitti. [Foto: Sport24]

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Willian Arao Panathinaikos Fenerbahçe transfer haberleri