Fenerbahçe'nin Al-Musrati için yaptığı teklif ortaya çıktı! İşte Libyalı yıldızın transferindeki son durum

Fenerbahçe Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'nin Al-Musrati için yaptığı teklif ortaya çıktı! İşte Libyalı yıldızın transferindeki son durum
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimlerden Braga'nın Libyalı oyuncusu Al-Musrati için 8 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde zirveye oynayabilecek bir takım kurmak için yaz transfer döneminde yoğun bir şekilde transfer çalışmalarını sürdüren ve pek çok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de gündem '6 numara' transferi.

Sarı-lacivertliler, ön libero mevkisinde oynayabilecek kaliteli bir oyuncu için uzun süredir arayışlarını sürdürüyor.

Süper Lig'de transferin kapanmasına 2 gün kalırken, Fenerbahçe ile ilgili her gün pek çok transfer iddiası da ortaya atılmaya devam ediliyor. İsmail Kartal'ın ekibinin adı son günlerde ciddi şekilde Braga'dan Al-Musrati ile anılıyor.

Portekiz basınından Ojogo'da yer alan habere göre; Braga'nın Al-Musrati için 25 milyon euro civarında bir bonservis beklentisi var.

Haberde Fenerbahçe'nin oyuncuyla ciddi biçimde ilgilendiği ve 8 milyon euro'luk teklifte bulunduğu belirtildi.

Fakat 8 milyon euro'luk bu teklifin Braga Başkanı Salvador'u ikna etmek için yeterli olmayacağı ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Libyalı oyuncunun da Avrupa'nın beş büyük liginden herhangi bir teklif gelmediği sürece takımda kalmak istediği ve Braga'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının da transferi zorlaştıran faktörlerden olduğu bildirildi.

KATAR KULÜBÜ DE İLGİLENDİ

27 yaşındaki futbolcuyla transfer döneminin başlarında Katar'dan bir kulübün teklifte bulunduğu fakat Musrati'nin bu öneriyi hiç düşünmeden geri çevirdiği hatırlatıldı.

Yeni sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan ön libero Braga formasıyla 6 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 gol - 1 asistlik performans sergilemiş ve takımının Devler Ligi biletini kpmasında önemli pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Al-Musrati Braga