Fenerbahçe'nin acı günü

Fenerbahçe 2022'de hayatını kaybeden ünlüler
Fenerbahçe'nin acı günü

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün üyesi Avukat İsmail Andaç Bilgen vefat etti

Deniz hukuku alanındaki çalışmalarıyla tanınan avukat İsmail Andaç Bilgen dün vefat etti. Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan Bilgen için sarı-lacivertlilerin resmi sitesinden başsağlığı mesajı yayınlandı. Bilgen'in ölüm sebebine dair bilgi paylaşılmadı.

Mesajda "Kulübümüzün 9971 sicil numaralı üyesi İsmail Andaç Bilgen, vefat etmiştir. Merhumun cenazesi 10.02.2022 Perşembe (Yarın) öğle namazına müteakip Erenköy Galip Paşa Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi.

İstanbul Barosu Başkanlığı'ndan yayınlanan mesajda da "Baromuzun 10404 sicil sayısında kayıtlı, AVUKAT İSMAİL ANDAÇ BİLGEN 08.02.2022 tarihinde vefat etmiştir. Aziz Meslektaşımızın cenazesi 10.02.2022 Perşembe günü Erenköy Galippaşa Camii’nde saat 12:00’de kılınacak namazı müteakip, Küçükyalı Mezarlığı’nda defnedilecektir. Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı

İSMAİL ANDAÇ BİLGEN KİMDİR?

İsmail Andaç Bilgen, 1969 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki lisans eğitimini tamamladı. Bilgen, 49 yıldan fazla bir süredir ağırlıklı olarak Deniz Ticaret Hukuku, Sigorta Hukuku ve Uluslararası Ticaret Hukuku alanlarında olmak üzere, avukatlık faaliyetini sürdürdü.

Bilgen Hukuk Bürosu 1984 yılında İsmail Andaç Bilgen tarafından kuruldu. Meslek hayatı boyunca ellinin üzerinde ülkede yerli ve yabancı müvekkillerine danışmanlık ve avukatlık hizmetinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

2022'de hayatını kaybeden ünlüler