Fenerbahçeli Yönetici Can Gebetaş'tan Galatasaray'a açık çağrı

Fenerbahçe Galatasaray TFF
Fenerbahçeli Yönetici Can Gebetaş'tan Galatasaray'a açık çağrı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili bir tweet attı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili bir tweet attı. 

Gebetaş, Galatasaray ile kayıkçı kavgası yapmayacaklarını belirtirken yalan yanlış argümanların piyasa sürülmesine tepki göstererek "Siz de argümanlarınıza güveniyorsanız gelin kamuoyuna açık herhangi bir platformda konuşalım, takdiri kamuoyunun olsun!" diye yazdı.

İşte Gebetaş'ın o tweet'i;

"1959 öncesi şampiyonluklarımız ile ilgili mücadelemiz tarihi gerçeklerle şekillenen ciddi ve ağır bir iştir! Bu mücadeleyi Galatasaray ile kayıkçı kavgasına taşıyacak düzeye indirgeyecek değiliz.

Ancak her gün bu konuyu yalan yanlış ifadelerle gündeme getirip, bilgisizce kamuoyunun meşgul edilmesine, ya tutarsa diye manipülasyon yapılmasına ve kurulacak komisyonu şimdiden baskı altına alma çabalarına da izin vermeyeceğiz!

Defalarca Kulübümüzün daha önce başvuru yaptığına ve Tahkim Kurulundan red yanıtı çıktığına dair gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan söylemler üreterek dolaşıma soktular. Bu gerçeği en açık şekilde anlatıp bugüne kadar hiçbir başvurumuz olmadı, dolayısıyla Tahkim Kurulu kararı da yok dedik.

Bugün de Beşiktaş’ın başvurusu üzerinden tam olarak neyi kast ettiklerini de anlayamadığımız şekilde açıklamalarda bulunuyorlar.

Adına bilgisizlik mi, cahillik mi, yoksa ya tutarsa misali yalan yanlış argümanlarla TFF’yi ve kurulacak komisyonu daha şimdiden baskı altına alma çabası mı desek bilemiyoruz! Davetimiz açık ve net. Siz de argümanlarınıza güveniyorsanız gelin kamuoyuna açık herhangi bir platformda konuşalım, takdiri kamuoyunun olsun!"

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Galatasaray 1959 öncesi şampiyonluklar TFF