Fenerbahçeli taraftarlar Ralf Rangnick'i istiyor

Fenerbahçe
Fenerbahçeli taraftarlar Ralf Rangnick'i istiyor

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan ve şampiyonluk hasreti 7 yıla çıkan Fenerbahçe'de taraftarlar, gelecek sezon takımın başına Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in getirilmesi için sosyal medyada çalışma başlattı.

2020-2021 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın 2 puan ardında 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin gelecek sezonki hocası henüz belli değil.

Sarı-lacivertlilerde Erol Bulut'la yolların ayrılmasının ardından A Takım Direktörü olarak göreve başlayan Emre Belözoğlu'nun, gelecek sezon teknik direktör olarak devam edip etmeyeceği, 31 Mayıs'ta sona erecek olan sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı henüz netlik kazanmış değil.

Sosyal medyada örgütlenen Fenerbahçeli taraftarlar, son olarak Bundesliga ekibi RB Leipzig'i çalıştıran 62 yaşındaki Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in takımın başına geçmesi için çalışma başlattı. "#RangnickFenere" etiketi altında birleşen Sarı-lacivertliler kısa süre içinde binlerce tweet atarken, etiket de Türkiye Gündemi'ne girdi.

Fenerbahçeli taraftarlar Ralf Rangnick'i istiyor - Resim : 1

 

Kariyerinde Stuttgart, Hannover, Schalke 04, Hoffenheim ve RB Leipzig gibi takımları çalıştıran Rangnick, son olarak 2018/2019 sezonunda RB Leipzig'i çalıştırmış ve 1.92 puan ortalaması yakalamıştı.

Ralf Rangnick; Marco Rose, Adi Hütter, Sebastian Hoeness, Julian Nagelsmann, Marco Rose ve Roger Schmidt gibi birçok hocaya da 'akıl hocalığı' yapmış, yetişmelerinde büyük rol oynamıştı.

fenerbahçe Ralf Rangnick emre belözoğlu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü