Fenerbahçeli taraftara Galatasaray plakalı araç verdiler

Fenerbahçe

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde yaşayan iş insanı Berkan Bayraktar'ın Fenerbahçe sevgisi araba almasına engel oldu.

HABER GLOBAL - ÖZEL

Bayraktar lüks bir araç satın aldı, parasını da ödedi. Araca otomatik olarak 'GS' koduyla plaka çıktı. Firma yetkilileri ile konuşan Fenerbahçeli Bayraktar, 'GS' plakasını değiştirmek istedi. Yetkililer bu değişiklik için bir gerekçe istedi. Bayraktar, 'GS'nin kendi inancına göre uğursuz iki harf olduğunu söyledi. Bu açıklama aracı aldığı marka yetkililerini tatmin etmedi.  

Bunun üzerine Bayraktar, kongre üyesi olan avukat İsmail Yıldırım aracılığıyla Fenerbahçe kulübüne ulaştı. Kulüpten Hollanda yetkili makamlarına verilmek üzere Berkan Bayraktar'ın kongre üyesi olduğuna ve bir Fenerbahçelinin 'GS' plakası istememesinin olağan bir durum olduğuna dair yazı verilmesini istedi.

Berkan Bayraktar konuyla ilgili Haber Global'e yaptığı açıklamada "Bu arabayı kesinlikle almayacağım" dedi. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu vurgulayan Bayraktar "Hiçbir Fenerbahçeli araç plakasının 'GS' olmasını istemez, ben de parayı ödedim ama o plaka değişmezse gerekirse haklarımdan vazgeçeceğim ve arabayı iade edeceğim" ifadelerini kullandı.

fenerbahçe Galatasaray