Fenerbahçeli Djiku'dan Arda Güler ve Kim Min Jae itirafı

Fenerbahçe Arda Güler
Fenerbahçeli Djiku'dan Arda Güler ve Kim Min Jae itirafı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Ganalı stoper Alexander Djiku, Sarı-lacivertlilerin Arda Güler ve Kim Min Jae gibi oyuncularını Avrupa'nın önemli kulüplerine göndermesinin transfer sürecinde karar verirken kendisini olumlu etkilediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Alexander Djiku, Sarı-lacivertli kulübe transfer sürecinde yaşananları ve Fenerbahçe'yi tercih etme nedenlerini anlattı.

Fransız basınından Foot Mercato'ya konuşan savunma oyuncusu Fenerbahçe'nin oyuncularını parlatıp büyük kulüplere gönderdiğini belirterek şunları söyledi:

"Sunulan proje bizi heyecanlandırdı. Dzeko, Tadic, Fred, Livakovic gibi harika isimlerle sözleşme imzalayarak ultra rekabetçi bir takım oluşturmak istediklerini bize anlattılar.

Fenerbahçe'den geçen birçok oyuncunun daha büyük kulüplerde yer aldığını gördük. Napoli'ye imza atan Kim Min-Jae'yi, Real Madrid'e imza atan Arda Güler'i ve Sevilla'ya giden Simon Kjaer'i örnek gösterebilirim. Kariyerim için doğru bir sıçrama olacak.

"GERÇEKTEN İNANILMAZ BİR COŞKU VAR"

Sakatlığımla ilgili olarak süreç devam etse de Afrika Uluslar Kupası başlamadan çok önce döneceğim. Bu konuda endişelenmiyorum.

Açıkçası kariyerim boyunca harika atmosferlerde oynadım ancak burası gerçekten bir adım önde. Gerçekten inanılmaz bir coşku var. Bunu anlamak için deneyimlemeniz gerekir. Başta Fenerbahçe olmak üzere her yerde çok sayıda taraftar var. Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü olduğumuzu düşünüyorum.

"ASLINDA ÇOK İYİ GİDİYORDUK"

Aslında çok iyi gidiyorduk. Ne yazık ki bunlar hayatın içinde olan şeyler. Bu benim ilk sakatlığım değil, son sakatlığım da olmayacak. Tekrar sakatlanmamak için elimden geleni yapıyorum.

Cengiz Ünder ilk geldiğinde çok iyi başlamıştı ancak talihsiz bir sakatlık yaşadı. Özellikleri çok iyi ve takıma katkı sağlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz."

Kaynak: Haber Global TV