Alper Pirşen Kimdir?

Alper Pirşen Fenerbahçe Ali Koç
Alper Pirşen Kimdir?
Alper Pirşen

Son günlerde yapmış olduğu açıklamalar dolayısıyla dikkat çeken isimler arasında bulunan Alper Pirşen, kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilmeye başlandı. Peki, Alper Pirşen kimdir, kaç yaşında?

Avukat ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi olan Alper Pirşen yapmış olduğu açıklamalar ile Fenerbahçe Kulübü içerisinde adından söz ettiren yöneticiler arasında yer alıyor. Ali Koç'un yönetim listesinde 11 isim arasında yer alan Alper Pirşen hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

ALPER PİRŞEN KİMDİR?

Alper Pirşen, 6 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. Daha sonrasında yüksek lisans eğitimini Berlin Freie Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. Mercator Bursu ile onurlandırıldığı Ruhr Universitaet Bochum'dan, hukuk dalında akademik ya da araştırmacı unvanı da olan LL.M ünvanı elde etti.

Son iki dönem içerisinde TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda hakem olarak bulunan Pirşen, 2011 – 2015 yılları arasında ise İstanbulspor Kulübü Derneği’nde Yöneticilik görevini üstlenmiştir.

25 Haziran 2021 tarihinde açıklanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu listesinde kendisine yer bulmuştur. Yakın bir dönem içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan Alper Pirşen, Fenerbahçe kulüp başkanı olan Ali Koç’a yakınlığı ile de sosyal medyada bilinmektedir.

ALPER PİRŞEN EVLİ Mİ?

İngilizce ve Almanca bilen Alper Pirşen, Sena Akın Pirşen ile evlidir. Pirşen, Efe adlı bir erkek çocuğu babasıdır.

Alper Pirşen

ALPER PİRŞEN KARİYERİ

Metro Group – İletişim Müdürü Asistanı

Bıçakçı-Tanverdi Hukuk Bürosu

PAK Hukuk Bürosu

TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Hakemliği

İstanbulspor Yöneticisi

Fenerbahçe Hukuk İşleri Sorumlu Yöneticisi (Ali Koç'un Yönetiminde)

fenerbahçe Ali Koç Alper Pirşen