Fenerbahçe'den Tahir Karapınar'a yeni görev

Fenerbahçe Süper Lig
Fenerbahçe'den Tahir Karapınar'a yeni görev

Fenerbahçe, Futbol Akademisi'nde Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Tahir Karapınar'a yeni bir görev verildiğini açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Futbol Akademisi'nde Genel Koordinatörlük görevini yürüten Tahir Karapınar, yeni bir görevlendirme yapıldı.

Sarı-lacivertliler, internet sitesinden yaptığı açıklamada Karapınar'ın görevinin değiştiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Yetiştirici kimliği ile birlikte saygılı, ahlaklı, Fenerbahçe’mizin ve ülkemizin değerlerine bağlı nesillerin gelişimi konusunda Türk futboluna hizmet eden Fenerbahçe Futbol Akademimizde Genel Koordinatör olarak görev alan futbol adamı Tahir Karapınar, yeni dönemde görevine Kulübümüzün Bireysel Gelişim ve Futbolcu İzleme Danışmanı olarak devam edecektir.

Karapınar, 3 yıllık görev süresince Futbol Akademimizde sadece Fenerbahçemize değil Türk futboluna birçok yetenek kazandırdı.

Fenerbahçe’nin gençlik hareketine yapmış olduğu sayısız katkı, hizmet ve çalışmalardan ötürü Tahir Karapınar’a teşekkür eder, Kulübümüz bünyesindeki yeni görevinde başarılar dileriz."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Tahir Karapınar