Fenerbahçe'den stoper atağı! Menajeri İstanbul'a geldi

Fenerbahçe futbol transfer haberleri
Fenerbahçe'den stoper atağı! Menajeri İstanbul'a geldi

CSKA Moskova'nın Brezilyalı stoperi Willyan Rocha'nın menajeri Igor Campedelli, Fenerbahçe'nin daveti üzerine İstanbul'a geldi.

Yaklaşan ara transfer döneminde kadrosuna bir stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sports Digitale'in haberine göre; CSKA Moskova forması giyen Willyan Rocha’nın menajeri Igor Campedelli, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’nun davetlisi olarak İstanbul’a geldi. İtalyan menajer, Hatayspor maçını Kadıköy’de tribünden takip etti.

Geçtiğimiz sezon başında Portekiz ekibi Portimonense'den 2 milyon Euro bonservis karşılığında transfer edilen 28 yaşındaki 1.91'lik Brezilyalı stoper, bu sezon  CSKA Moskova'nın oynadığı 18 resmi maçın 15'inde görev yaparak takımın değişilmez isimlerinden oldu.

Piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen Willyan Rocha'nın CSKA Moskova'yla 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Stoper hattında Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Luan Peres, Serdar Aziz ve Samet Akaydın gibi isimler bulunan Fenerbahçe, Luan Peres ve Serdar Aziz'den sık sık yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle yeterince faydalanamıyor. Samet Akaydın ise geride kalan 17 resmi maçlık bölümde teknik direktör İsmail Kartal'dan yalnızca 96 dakika şans bulabildi.

SERDAR AZİZ ALMANYA'DA AMELİYAT OLDU

Sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle Almanya'ya giden Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz, dün ameliyat edildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol A takımı oyuncularımızdan Serdar Aziz, Almanya'nın Münih şehrinde sol ayak bileğinden başarılı bir artroskopi operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan tecrübeli oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Serdar Aziz'in 5-6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Willyan Rocha CSKA Moskova

Kaynak: Diğer