Fenerbahçe'den Stefan Savic operasyonu! Menajeri İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Atletico Madrid transfer haberleri
Fenerbahçe'den Stefan Savic operasyonu! Menajeri İstanbul'a geldi
DepoPhotos

Ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, stoper adayları arasına Atletico Madrid'in tecrübeli oyuncusu Stefan Savic'i de ekledi

11 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer döneminde stoper bölgesine bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, listesine yeni bir isim ekledi.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic’i stoper adayları arasına ekledi.

33 yaşındaki Karadağlı stoperin temsilcisi Zarko Pelicic İstanbul’a gelerek görüşmelerde bulundu.

Savic'in Atletico Madrid'le olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

STEFAN SAVIC'İN KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Kariyerinde BSK Borca, Partizan, Manchester City, Fiorentina ve Atletico Madrid gibi takımların formalarını giyen Stefan Savic, kulüp düzeyinde bugüne dek 458 maçta görev yaptı ve 10 gol - 7 asist üretti.

Karadağ Milli Takımı formasını da 73 kez terleten 33 yaşındaki tecrübeli savunmacı, 9 gol - 2  asistlik performans sergiledi.

DÜN AKŞAM RAKİBİNE DİRSEK ATIP KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Dün akşam Atletico Madrid ile Getafe arasında oynanan İspanya La Liga'nın 18. hafta maçına ilk 11'de başlayan Stefan Savic, mücadelenin 38. dakikasında Jaime Mata'yla girdiği ikili mücadelede rakibine dirsek attığı gerekçesiyle hakem tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Savic, hafta sonu oynanacak olan Sevilla maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: Haber Global TV