Fenerbahçe'den Galatasaray göndermesi: "Türk futbolunda yıllardır aydınlanmayan kara gece"

Fenerbahçe Galatasaray Sivasspor
Fenerbahçe'den Galatasaray göndermesi: "Türk futbolunda yıllardır aydınlanmayan kara gece"

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı kulübe göndermede bulundu.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek, dün maç fazlasıyla liderliğe yükselen Fenerbahçe'den koltuğu devraldı.

Zorlu maça verdiği kararlarla damga vuran hakem Erkan Özdamar'ın maçtaki yönetimi sosyal medyada çok konuşulurken, Fenerbahçe'den de maç sonunda flaş bir paylaşım geldi.

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabından Galatasaray'ın 2020 yılında Fenerbahçe'nin 4-1'lik Başakşehir galibiyetinin ardından attığı "Futbolda kapkara gece" paylaşımı alıntılanarak "23 Ekim 2022 - 12 Kasım 2022 ve bugün! Türk futbolunda yıllardır aydınlanmayan kara gece" ifadeleri kullanıldı.

23 Ekim'de Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, maç sonunda "Bu ligi bitirtmeyeceğiz" açıklaması yapmıştı.

12 Kasım'da ise Fenerbahçe, Joao Pedro'nun kırmızı kart gördüğü maçta Giresunspor'a 2-1 yenilmiş; aynı tarihte Galatasaray da Başakşehir'i 7-0 mağlup etmişti. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek de karşılaşmanın ardından "Dünya Kupası arasından sonra şov devam edecek" şeklinde açıklama yapmıştı.

Fenerbahçe Galatasaray göndermeli paylaşım

SİVASSPOR: "BU DA MI GOL DEĞİL!"

Sivasspor, 1-0 yenik olduğu karşılaşmanın 50. dakikasında Fredrik Ulvestad'ın attığı golün iptal edilmesinin ardından, 80. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ile bir gol daha buldu ve eşitliği sağladı.

Kırmızı-beyazlılar, bu golü Twitter hesabından "Bu da mı gol değil?" başlığıyla anons etti.

Galatasaray, 90+5'te Barış Alper'in attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Sivasspor Galatasaray paylaşım

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Galatasaray Sivasspor - Galatasaray maçı