Fenerbahçe'den Rade Krunic için Milan'a yeni teklif

Fenerbahçe Milan
Fenerbahçe'den Rade Krunic için Milan'a yeni teklif
DepoPhotos

Milan'ın Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic için yaptığı ilk teklif reddedilen Fenerbahçe, İtalyan kulübüne yeni bir teklif sundu.

La Gazzetta dello Sport'ta Mark Pasotto imzasıyla yayımlanan habere göre; Fenerbahçe, Rade Krunic için teklif yükseltti.

Sarı-lacivertlilerin Bosna Hersekli orta saha oyuncusu için Milan'a ilk olarak 4 milyon Euro'dan düşük bir teklif yaptığı ve Milan'ın bu teklifi düşünmeden reddettiği, bunun üzerine Fenerbahçe'nin teklifini yükselterek 7-8 milyon Euro dolaylarında yeni bir öneriyle Milan'ın kapısını çaldığı belirtiliyor.

Milan'ın Krunic için Fenerbahçe'den 15 milyon Euro bonservis talep ettiği ancak yapılan pazarlıklar neticesinde 12 milyon Euro seviyelerine indiği belirtiliyor.

KRUNIC'E YILLIK 3.5 MİLYON EURO

Haberde Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcuya yıllık 3.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu, bu rakamın da futbolcunun Milan'dan kazandığı ücretin neredeyse iki katı olduğu ileri sürüldü.

PIOLI "KRUNIC AYRILMAK İSTİYOR" İDDİALARINA SERT ÇIKTI!

İki gün önce Monza ile oynanan hazırlık maçında Krunic'i ilk 11'de başlatan ve maç boyunca sahada tutan Stefano Pioli, Krunic'in ayrılmak istediği yönündeki iddiaların sorulması üzerine basın mensuplarına tepki göstererek, "Orta saha rotasyonumuzu olduğu gibi seviyorum. Krunic'in ayrılmak istediğini söylüyorsunuz. Sizce ben kafası başka bir yerde olan, antrenmanda iyi bir performans sergilemeyen oyuncuyu bugün oynatacak bir antrenör müyüm? Rade bana tavırlarıyla bambaşka bir şey söylüyor ve beni bu konuda hiçbir zaman yanıltmadı" demişti.

4 YILDA 125 MAÇA ÇIKTI

Dört yıl önce Empoli'den 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Krunic, Milan formasıyla bugüne dek 125 resmi maçta görev yaptı ve 3 gol - 6 asist üretti.

29 yaşındaki orta saha oyuncusunun İtalyan ekibiyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Rade Krunic Milan Fenerbahçe transfer haberleri