Fenerbahçe ve Jorge Jesus'tan iddialara açıklama

Fenerbahçe Jorge Jesus
Fenerbahçe ve Jorge Jesus'tan iddialara açıklama

Fenerbahçe, eski teknik direktör Jorge Jesus'la ilgili basında yer alan iddialar hakkında açıklama yaptı. Jorge Jesus da sosyal medya hesabından haberi yalanladı.

Fenerbahçe kulübü, bugün basında yer alan Jorge Jesus iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bir gazetede muhabir imzasıyla yayınlanan ve Jesus'un Ali Koç'a eleştirel sözlerinin yer aldığı haber yalanlandı. 

Açıklamada, "Habere ilişkin eski teknik direktörümüz Jorge Jesus kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada “İstanbul’dan ayrılırken hiçbir kimseye bu yönde bir beyanı olmadığını” da ifade etmiştir. Hiçbir gazetecilik etiğine uymayan, kaynağı belli olmayan yalan ve iftiralarla dolu bu metnin Cumhuriyet gibi köklü bir yayın organına yakışmadığı da açıktır" denildi. 

JESUS DA YALANLADI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Jorge Jesus da iddiaları yalanlayarak, "Fenerbahçe'deki ilk günümden beri Sayın Başkan Ali Koç'tan koşulsuz destekten başka bir şey görmedim. Basına herhangi bir olumsuz açıklama yapmadım. Bugün çıkan haber yalan. Sayın Başkan Ali Koç, ben ve ailem için yaptıklarınızdan dolayı size çok minnettarım" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Jorge Jesus