Fenerbahçe'den Dominik Livakovic ültimatomu

Fenerbahçe Transfer Süper Lig
Fenerbahçe'den Dominik Livakovic ültimatomu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için ısrarla girişimlerini sürdürdüğü Dominik Livakovic transferinde sabrı tükenmek üzere. Sarı-lacivertlilerin hem Dinamo Zagreb'e hem de Hırvat file bekçisine ultimatom verdiği iddia edildi.

Cengiz Ünder ve Fred transferlerini gerçekleştirerek dünya basınında gündem olan Fenerbahçe, kaleci ve 6 numara pozisyonlarına da takviye yaparak kadrosundaki eksikleri tamamlamak istiyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de Gaziantep'i 2-1'lik skorla yendiği maçta taraftarların tepkisine maruz kalan Altay Bayındır'ın yerine iyi bir kaleci almak istiyor.

Sarı-lacivertliler, uzun bir süredir Dinamo Zagreb'den Dominik Livakovic'in transferi için mesai harcıyordu.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin Livakovic transferinde sabrı kalmadı. Sarı-lacivertlilerin hem Dinamo Zagreb'e hem de Hırvat kaleciye ultimatom verdiği belirtildi.

Kanarya'nın yaptıkları transfer teklifi için bu hafta içerisinde net bir evet veya hayır cevabını almak istediğini iki tarafa da ilettiği ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Dominik Livakovic Dinamo Zagreb